GreekEnglish (United Kingdom)Deutsch (DE-CH-AT)Russian (CIS)
Συνεργαζόμαστε με:
  • Επαγγελματίες υγείας στην Ελλάδα και το εξωτερικό που επιθυμούν να παρακολουθούν τους πελάτες τους
  • Εταιρείες και φορείς που παρέχουν λογισμικό brainfitness και εργαλεία διεπαφών με ΗΥ
  • Εταιρείες και φορείς που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού
  • Εταιρείες, οργανώσεις και φορείς που δραστηριοποιούνται στον τομέα υπηρεσιών υγείας

Αντί Προλόγου

Καλώς ήλθατε στον ιστότοπο της εταιρείας BrainFitness Net!

 

Καθημερινά γινόμαστε μέτοχοι της ανάγκης δικτύωσης και επικοινωνίας που μας θέτει ο σύγχρονος τρόπος ζωής. Αυτή η ανάγκη αποκτά ιδιαίτερη σημασία στον τομέα των υπηρεσιών υποστήριξης της υγείας. Θεωρούμε ότι στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, χρειάζεται πνεύμα επαναπροσδιορισμού του ρόλου και του τρόπου δράσης των επαγγελματιών στο χώρο της υγείας. Ο κατακερματισμός των υπηρεσιών, η ταλαιπωρία του πολίτη, η αποσπασματικότητα των δράσεων και η ανεπάρκεια κριτηρίων ποιότητας, ελέγχου, συντονισμού και διασύνδεσης των επαγγελματιών και των φορέων υγείας  είναι σημεία ενός συστήματος που δυσλειτουργεί.  Τα προβλήματα  αυτά, άλλοτε μικρότερης και άλλοτε μεγαλύτερης έντασης και έκτασης διατρέχουν όλο το φάσμα τόσο του δημόσιου όσο και του ιδιωτικού τομέα.

Οι παραπάνω δυσάρεστες διαπιστώσεις μας ώθησαν να προτείνουμε μια νέα ενοποιητική λειτουργική σύλληψη στην παροχή υπηρεσιών υποστήριξης της υγείας. Το Δίκτυο Ολιστικής Φροντίδας και Διαχείρισης του Στρες:

• Προσφέρει υπηρεσίες καθοδήγησης προς ανθρώπους που αντιμετωπίζουν δυσκολίες, συμβουλευτικής και αγωγής υγείας, ενημέρωσης για θέματα υγείας, με έμφαση στη βελτίωση των επιδόσεων,  την πρόληψη και αποκατάσταση.

• Συνδυάζει και ολοκληρώνει υπηρεσίες από επαγγελματίες-συμβούλους υγείας που μέχρι σήμερα ήταν διασκορπισμένες και αποσπασματικές.

• Προσφέρει υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας προς τα άτομα και τις οικογένειές τους, και ιδίως εκείνους που αντιμετωπίζουν κατάσταση αποκλεισμού λόγω γεωγραφικών, κοινωνικών, σωματικών, ψυχολογικών, νομικών δυσκολιών.

• Εφαρμόζει το πρότυπο της ολιστικής φροντίδας υγείας σε συνδυασμό με εναλλακτικές μορφές θεραπείας και ενσωμάτωση στοιχείων του ελληνικού πολιτισμού.

Περισσότερες πληροφορίες για τις αρχές μας, τη φιλοσοφία μας, τις δράσεις μας, το δίκτυο των επαγγελματιών υγείας, και την ένταξη στα προγράμματα που υλοποιούμε θα βρείτε στις σελίδες μας. Μέσω του φορέα μας δεν παρέχονται ιατρικές υπηρεσίες. Ο πολίτης, βεβαίως, που το επιθυμεί, μπορεί να δώσει το δικαίωμα στον ιατρό του να δώσει πληροφορίες και ενημέρωση στο δίκτυό μας για θέματα που αφορούν την υγεία του, υπογράφοντας ειδικό έντυπο συναίνεσης. Επιπλέον, το ΔΙΚΤΥΟ μπορεί να ενημερώσει τον θεράποντα ιατρό, μετά από αίτημα του πολίτη, για τις πληροφορίες σχετικά με την κατάστασή του και τις υπηρεσίες που του παρασχέθηκαν εντός του ΔΙΚΤΥΟΥ.

Η εξασφάλιση του απορρήτου για τα προσωπικά δεδομένα είναι βασική μας αρχή.    Από τις εντυπώσεις των πολιτών που εντάχθηκαν στα προγράμματά μας μέχρι σήμερα, τα συμπεράσματα είναι εξαιρετικά ενθαρρυντικά. Η αίσθηση του πολίτη ότι υπάρχει ουσιαστικά ένα δίχτυ προστασίας από επαγγελματίες υγείας – συμβούλους, ικανούς να τον βοηθήσουν και συμπάσχοντες στα προβλήματά του, που μπορούν να συνδιαλέγονται και να συνεργάζονται αποτελεσματικά μεταξύ τους, του δίνει μια ανεπανάληπτη αίσθηση σιγουριάς, εξασφάλισης και αισιοδοξίας για την πορεία της υγείας του.